• Media Center

<< back

Fbr-2015 | Nieuwe BIM game

Complexere contracten, hoge faalkosten en toenemende ICT mogelijkheden zijn aanleidingen voor een grote vraag naar verandering in de bouwsector. BIM is hierin een veel genoemde term. Maar wat is nu eigenlijk de rol van BIM? Er is een veelheid aan meningen en gedachtes.
Bij het spelen van de BIM game krijgen de deelnemers een kijk op BIM vanuit het oogpunt van Informatiemanagement. Wat is de essentie van een goed informatiemodel? Dit zullen de spelers ervaren door in teamverband de BIM game te spelen. Waarbij samenwerken en het overdragen van ‘essentiële’ informatie centraal staat. Door de game ontstaat er een eerste bewustwording van BIM. De game creëert ook draagvlak bij het implementeren van BIM binnen een organisatie.
De game brengt de basistheorie van informatiemanagement op een eenvoudige manier over aan de spelers. De spelers zullen spelenderwijs en op een interactieve manier deze theorie tot zich krijgen. De game is voor iedereen die te maken heeft met grote hoeveelheden informatie gerelateerd aan de bouw, infra of gebiedsontwikkeling.

Meer weten over onze training & gaming (Academy) mogelijkheden? Bel ons via telefoonnummer 0346 – 283 090 of klik hier.

Share
Contact us | Legal | Credits | © 2014 - 2018