• Join us

<< back

Gezocht: een intelligente doener met werkervaring!

Ben jij een intelligente doener die ons team komt versterken?

Oxand is een internationaal consultancy bureau op het gebied van asset -en project performance management in de infrastructuur, real estate, energie en industrie. Eager, scherp en onderscheidend. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de frisse ideeën en up to date kennis van een gedreven student, jij dus. Ieder half jaar is er bij ons een afstudeerplek beschikbaar!

〉 Wie  zoeken wij?
Wij zoeken een pratkische, proactieve student van UTwente, TU Eindhoven of TU Delft die op zoek is naar een afstudeerplek. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat zelfstandig te werken en je kunt daarnaast ook goed in teamverband werken. Je vindt het leuk om in een resultaatgerichte organisatie te werken waar de ambitie hoog ligt. Je studeert aan een Technische Universiteit en hebt affiniteit met asset performance management of hieraan gerelateerde zaken zoals data – en informatie management, life cycle management, onderhoudsconcepten, systems engineering, enterprise architecture, BIM etc. Daarnaast heb je affiniteit met het schrijven van plannen en maakt het je daarbij niet uit of je in het Nederlands of Engels communiceert.

〉 Wat bieden wij? 
Tijdens jouw leerzame en plezierige afstudeerperiode leer je verschillende facetten van asset -en project performance management en werk je mee aan projecten en voor klanten zodat je direct praktijkervaring kan opdoen. Vanzelfsprekend ontvang je hiervoor een passende afstudeerdvergoeding. Als de uitkomst van je onderzoek realistisch blijkt, is de kans groot dat jouw aanbevelingen binnen Oxand uitgewerkt gaan worden. En als het je bevalt bij Oxand zien we jouw afstudeerperiode meteen als sollicitatie voor een baan als Business Engineer.

〉 Heb je interesse?

Lijkt het je leuk om in een platte, dynamische organisatie af te studeren waar gewerkt wordt aan grote infrastructurele projecten en voor grote klanten en met (technisch) hoogopgeleide collega’s? Stuur ons dan je gegevens (CV en motivatie) of neem contact op met Tim Nillesen via telefoonnummer 0346 – 283 090.

Achternaam (*):

Voornaam (*)

Telefoonnummer

E-mail (*)

In welke functie ben je geïnteresseerd? (*)

Bestand max 1,5 MB (word / zip / pdf)

Opmerkingen

Bevestigen svp captcha :

Alle velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen

Share
Contact us | Legal | Credits | © 2014 - 2018