• Join us

<< back

Business Consultant Asset Management

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met ervaring in onderhoud en/of asset management en die in staat is om de verschillende disciplines met elkaar te verbinden.

 
〉 Wie zijn we
Oxand Nederland is ontstaan in 2008 en wat tot 1 januari 2015 bekend onder de naam Iter Fidelis. Oxand biedt totaaloplossingen in Asset Management, Ageing & Risico Management. Met vestigingen in Europa en Noord-Amerika werken wij in uiteenlopende sectoren zoals:

  • Large Assets: Wegen, Water, Spoor, Havens, Vliegvelden
  • Energy: Olie & Gas, Wind-, Water-, Nucleaire Energie

Ons team in Nederland bestaat uit ongeveer 30 collega’s met diverse (technische) achtergronden. Hard werken wordt niet geschuwd en de ambitie ligt hoog. Maar daarnaast treffen wij elkaar bijvoorbeeld tijdens de lunch ook graag even rond de tafeltennistafel.

 
〉 Wat doen we
Met specialistische kennis, zelfontwikkelde tools en een Academy stelt Oxand haar klanten in staat om gedurende de gehele levenscyclus van assets de juiste beslissingen te nemen. De collega’s van Oxand helpen onze klanten tenders te winnen, de projecten in uitvoering te beheersen, de veroudering van assets te monitoren en te voorspellen en daarbij onderhoudsscenario’s in kaart te brengen met bijbehorende financiële planning en impact. Wij werken onder andere aan DB(F)M(O), Onderhoud, Design & Construct -en Prestatiecontracten voor bijvoorbeeld sluizen, tunnels, bruggen, wegen, gebouwen en rail(voertuigen).

 
〉 Wat vragen we
Risico gestuurd onderhoud opzetten met behulp van de bijbehorende methodes (FMECA, RCA, etc), daar draai jij jouw hand niet voor om. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en bent in staat met een creatieve oplossing te komen die onze klant verder helpt, waarbij je oren en ogen open houdt en kansen voor het project, jezelf en Oxand signaleert. Jij bent zeer goed in staat een project zelfstandig te volbrengen, maar je vindt het ook leuk om in teamverband te werken en het team aan te sturen. Jij bent resultaatgericht, maar verliest jouw belangen en die van je teamleden niet uit het oog.

 
〉 Wat bieden we
Wij bieden jou een baan met diverse uitdagingen op het gebied van onderhoud- en asset management bij verschillende soorten klanten. Wij werken voor zowel aannemers, als asset owners en onderscheiden ons door onze kwaliteit en expertise op het gebied van asset-, ageing en risico management.

 
Heb je interesse? Vul hieronder dan je gegevens in of neem contact met ons op via 0346 – 283 090


Achternaam (*):

Voornaam (*)

Telefoonnummer

E-mail (*)

In welke functie ben je geïnteresseerd? (*)

Bestand max 1,5 MB (word / zip / pdf)

Opmerkingen

Bevestigen svp captcha :

Alle velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen


 

Share
Contact us | Legal | Credits | © 2014 - 2017