• Join us

<< back

Ambitieuze afstudeerders gezocht!

Wij zijn op zoek naar ambitieuze afstudeerders van een Technische Universiteit.  Ga jij afstuderen en heb je affiniteit met processen en informatiesystemen en ben je geïnteresseerd in systeemontwikkeling en/of Systems Engineering? Lees dan snel verder!
〉 Wie zijn we
Oxand Nederland is ontstaan in 2008 en was tot 1 januari 2015 bekend onder de naam Iter Fidelis. Wij bieden totaaloplossingen in Asset Management, Ageing & Risico Management en werken in Noord en Zuid-Europa in uiteenlopende sectoren zoals:

  • Large Assets: Wegen, Water, Spoor, Havens, Vliegvelden
  • Energy: Olie & Gas, Wind-, Water-, Nucleaire Energie

Ons team in Nederland bestaat uit ongeveer 20 collega’s met diverse (technische) achtergronden. We houden ervan om hard te werken en onze ambitie ligt hoog. Daarnaast vinden we het ook vooral leuk om met elkaar te ontspannen.
〉 Wat doen we
Met specialistische kennis, zelfontwikkelde tooling en een Academy stellen wij onze klanten in staat om gedurende de gehele levenscyclus van assets de juiste beslissingen te nemen. Wij helpen onze klanten tenders te winnen, de projecten in uitvoering te beheersen, de veroudering van assets te monitoren en te voorspellen en daarbij onderhoudsscenario’s in kaart te brengen met bijbehorende financiële planning en impact. Wij werken onder andere aan DB(F)M(O), Onderhoud, Design & Construct -en Prestatiecontracten voor bijvoorbeeld sluizen, tunnels, bruggen, wegen, gebouwen en rail(voertuigen). En ook voor private en publieke organisaties die (fysieke) assets in hun portfolio hebben zoals Havenbedrijven, Vliegvelden, Provincies etc.
〉 Wat bieden wij jou
Wij vinden het belangrijk dat jij een leerzame, boeiende en plezierige afstudeerperiode hebt. Jij kunt bij ons afstuderen in een omgeving waarin je zoveel mogelijk verschillende facetten op het gebied van asset management leert kennen en praktijkervaring opdoet. Je wordt onderdeel van een dynamisch team en je wordt gestimuleert in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geven wij jou een passende vergoeding. Indien de uitkomst van je onderzoek realistisch blijkt, is de kans zeer groot dat jouw aanbevelingen binnen Oxand uitgewerkt gaan worden en zien we jou afstudeerperiode als jouw openstap naar een carrière bij Oxand.
〉 Wat vragen we

  • je studeert aan een Technische Universiteit
  • je hebt aantoonbare interesse in asset management, system development en/of Systems Engineering
  • je hebt goede vaardigheden met geautomatiseerde gegevens verwerkingsssytemen
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
  • je vindt het leuk om te werken in een platte organisatie waar je snel kunt schakelen
  • je hebt een resultaatgerichte mentaliteit en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

Lijkt het je interessant om bij ons af te studeren? Vul dan hieronder je gegevens in of neem contact op met Tim Nillesen via 0346 – 283 090


Achternaam (*):

Voornaam (*)

Telefoonnummer

E-mail (*)

In welke functie ben je geïnteresseerd? (*)

Bestand max 1,5 MB (word / zip / pdf)

Opmerkingen

Bevestigen svp captcha :

Alle velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen

Share
Contact us | Legal | Credits | © 2014 - 2017