• Join us

<< back

Ambitieuze afstudeerders

Wij zijn op zoek naar ambitieuze afstudeerders van de TU Eindhoven of Universiteit Twente. Ga jij afstuderen en heb je affiniteit met processen en informatiesystemen en ben je geïnteresseerd in systeemontwikkeling en/of Systems Engineering? Lees dan snel verder!

 
〉 Wie zijn we
Oxand Nederland is ontstaan in 2008 en wat tot 1 januari 2015 bekend onder de naam Iter Fidelis. Oxand biedt totaaloplossingen in Asset Management, Ageing & Risico Management. Met vestigingen in Europa en Noord-Amerika werken wij in uiteenlopende sectoren zoals:

  • Large Assets: Wegen, Water, Spoor, Havens, Vliegvelden
  • Energy: Olie & Gas, Wind-, Water-, Nucleaire Energie

Ons team in Nederland bestaat uit ongeveer 30 collega’s met diverse (technische) achtergronden. Hard werken wordt niet geschuwd en de ambitie ligt hoog. Maar daarnaast treffen wij elkaar bijvoorbeeld tijdens de lunch ook graag even rond de tafeltennistafel.

 
〉 Wat doen we
Met specialistische kennis, zelfontwikkelde tools en een Academy stelt Oxand haar klanten in staat om gedurende de gehele levenscyclus van assets de juiste beslissingen te nemen. De collega’s van Oxand helpen onze klanten tenders te winnen, de projecten in uitvoering te beheersen, de veroudering van assets te monitoren en te voorspellen en daarbij onderhoudsscenario’s in kaart te brengen met bijbehorende financiële planning en impact. Wij werken onder andere aan DB(F)M(O), Onderhoud, Design & Construct -en Prestatiecontracten voor bijvoorbeeld sluizen, tunnels, bruggen, wegen, gebouwen en rail(voertuigen).

 
〉 Wat bieden wij jou
Wij vinden het belangrijk dat jij een leerzame, boeiende en plezierige afstudeerperiode hebt. Wij bieden jou een omgeving waarin je zoveel mogelijk de verschillende facetten op het gebied van asset management leert kennen en praktijkervaring opdoet. Je maakt onderdeel uit van een dynamische afdeling en krijgt een afstudeerbegeleider die jou stimuleert in je persoonlijke ontwikkeling en jou helpt bij het succesvol afronden van je afstudeeronderzoek. Daarnaast bieden wij jou een passende vergoeding van € 800,- bruto per maand. Indien de uitkomst van je onderzoek realistisch blijkt, is de kans zeer groot dat jouw aanbevelingen binnen Oxand uitgewerkt gaan worden. Tevens zien wij deze afstudeerperiode als jouw sollicitatietraject voor een carrière bij Oxand.

 
〉 Wat vragen we

  • afstudeerders van TU Twente of TU Eindhoven (richting ICT, E&I of Proces/Chemische Techniek)
  • je hebt aantoonbare interesse in system development en/of Systems Engineering
  • je hebt goede vaardigheden met geautomatiseerde gegevens verwerkingsssytemen
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
  • je vindt het leuk om te werken in een platte organisatie waar je snel kunt schakelen
  • je hebt een resultaatgerichte mentaliteit en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken

 
Heb je interesse om binnen Oxand af te studeren? Vul dan onderstaand je gegevens in of neem contact op met Tim Nillesen via 0346 – 283 090


Achternaam (*):

Voornaam (*)

Telefoonnummer

E-mail (*)

In welke functie ben je geïnteresseerd? (*)

Bestand max 1,5 MB (word / zip / pdf)

Opmerkingen

Bevestigen svp captcha :

Alle velden met een (*) zijn verplicht om in te vullen


 

Share
Contact us | Legal | Credits | © 2014 - 2017